Nidaros Byggkompetanse AS er et uavhengig rådgivende ingeniørfirma innenfor faget byggeteknikk. Selskapet ble etablert våren 2017. 

 

Vårt fokus er å alltid være fleksible og tilgjengelige for våre kunder. Vi har evnen til å kunne omstille oss raskt dersom det er behov for det. Vi leverer god kvalitet til en konkurransedyktig pris. 

 

Tidligere oppdrag har variert fra RIB-oppdrag til uavhengig kontroll. Vi har god erfaring innenfor de fleste typer byggeprosjekter, og en spesialkompetanse innenfor prefabrikerte betongelementer. 

 

Vi brenner for å effektivisere og optimalisere jobben vi gjør. På bakgrunn av dette har vi utviklet egne maler for beregning og tegninger som enkelt kan gjenbrukes i alle prosjekter. Dette sørger også for at kundene våre vet at det vi leverer er av god kvalitet. 

 

Vi er sentralt godkjent, medlemmer av Betongelementforeningen og Startbank. 

 

Kontoret vårt er på Ranheim i Trondheim, så vårt naturlige marked er prosjekter i Midt-Norge, men vi ser ikke geografisk beliggenhet som noen begrensning. Vi har jobbet med prosjekter fra Bodø i nord til Alvdal i Sør. 

 

Se gjerne våre sider for tidligere prosjekter og tjenester for nærmere beskrivelse av hva vi har gjort tidligere og hva vi tilbyr. 

 

Den beste selger er den fornøyde kunde. 

 

Vi ser frem til å høre fra deg!

Hans Kristian Lello

Utdanning: Byggingeniør, HiST

Erfaring: 11 år

Tlf: 46 76 26 66

E-post: hans.kristian.lello@ nidarosbyggkompetanse.no

Joakim Henriksen

Utdanning: Byggingeniør, HiN

Erfaring: 11 år

Tlf: 993 88 945

E-post: joakim.henriksen@

nidarosbyggkompetanse.no